Booking

Kalendar
LUB

Obóz Čikat położony jest w sosnowym lesie na brzegu wyspy Lošinj. Połączenie lasu, wspaniała Srebrna Uvala (Srebna Zatoka) i krystalicznie czyste morze sprawia, że kemping Čikat jest idealnym wakacyjnym kierunkiem.

Langs het grootste deel van de camping, over meer dan 1 km, loopt een rotsstrand met aangelegde zonnebaadplaatsen. Daartussen liggen twee kleine kiezelstrandjes die ideaal voor de kleintjes zijn. Tussen die twee kiezelstrandjes ligt weer een derde kiezelstrand waar je parasols kunt huren. 

Dostęp do plaży dla osób niepełnosprawnych

Bij het strand in de schaduw van de dennenbossen staat een klein centrum voor sport en spel. Hier kun je beachvolleyen, badmintonnen en tafeltennissen. Ook wordt hier een deel van het animatieprogramma gehouden. Het strand heeft alle voorzieningen die je je wenst: een bar, sportfaciliteiten, douches, kleedhokjes en een trap waardoor je gemakkelijk de zee in komt.

Als deel van het concept „Dorp voor iedereen“ is er een installatie voor een gemakkelijke toegang tot het water voor personen met een invaliditeit. Het staat op het strand bij de locatie voor het animatieteam, onder de stacaravans. Er is ook een lift beschikbaar voor het zwembad.

Een deel van het water bij het strand is voor de veiligheid gemarkeerd met boeien, bij een ander deel kunnen rubberen bootjes te water worden gelaten. 

Als je liever niet zwemt in de kristalheldere zee, kun je altijd kiezen voor het Aquapark Čikat, dat middenin de camping ligt. Aquapark Čikat heeft 5 zwembaden, glijbanen, sproeiers en een bar aan het zwembad, waardoor dik plezier voor iedereen gegarandeerd is.


Kliknij powyżej lub zobacz wirtualny spacer po obozie » 

Centrum Sportowe Čikat

In een van de naburige baaien, op zo'n 500 meter van de campingreceptie, ligt een zandstrand dat perfect is voor de allerkleinsten. Zij spelen in het zand en jij volgt het vanuit de bar bij het strand. De baai is bezaaid met faciliteiten voor sporten, zoals verhuur van boten, kajaks, waterfietsen en SUP-boards en je kunt er minigolfen en tafeltennissen of zeil- en duiklessen nemen.  

Er zijn op Lošinj en op de buureilandjes allerlei stranden waartussen je kunt kiezen: zand, kiezel, rots of aangepast. 

Hier een paar ideeën voor andere stranden die wij aanbevelen op Lošinj en Cres. Sommige liggen wat verder, maar zijn een bezoek meer dan waard.

Góra strony